## OFFSITE SCHEDULE

## DOUBLETREE ROOM SCHEDULE

THURSDAY MAY 15	TIME	ACTIVITIES	TIME	ANIMAS	ANASAZI	
	9:00am - 5:00pm	Durango-Silverton-Durango Meet at Durango Depot by 7:00am for tickets				
	6:00pm	Dinner				
FRIDAY MAY 16	TIME	ACTIVITIES	TIME	ANIMAS	ANASAZI	
			9:00am - 10:00am 10:00am - 10:45am	Meet and Greet: Gordy Robinson (60 minutes) Clinic: Craftsman Kits - Gordy Robinson (45	Clinic: Turnout Control - G. Carter (45 minutes)	Contest Registration 8:00am - Noon
			11:00am - 11:45am	Clinic: Smoke Stacks - Blaine Holbrook (45	Clinic: Locomotive Tuneup - G. Carter (45 minutes)	
	Noon - 1:00pm	Lunch				
	1:30pm - 2:30pm	D&SNG Yard Tour	1:30pm - 2:15pm	Clinic: Scratch Building - Eric Miller. (45 minutes)		
	3:00pm - 4:00pm	Soundtraxx	2:30pm - 3:15pm	Clinic: AP Scenery - Gary Myers (45 minutes)		
	6:00pm	Dinner				
			7:00pm - 7:45pm	Clinic: Cheap & Easy - Doug Jolly (45 minutes)	Clinic: Walthers Build-a-Scene kits 45 minutes)	Contest Registration
			8:00pm - 8:45pm	Clinic: AP Update - Bruce. Petrarca (45 minutes)	Clinic: Fire and RR - B. Evans (60 minutes)	6:00pm - 9:00pm
			9:00pm - 9:45pm	Clinic: Simple Signals - Mike Nelson (45 minutes)		
SATURDAY MAY 17	AY 17 TIME ACTIVITIES		TIME	ANIMAS	ANASAZI	
SATURDAT MAT 17	IIIVIE	ACTIVITIES	8:00am - 8:45am	Clinic: 3D Printing - Cameron Lefleur (45 minutes)	Contest Popular Voting 8:00am - Noon	
See details	10:00 - Noon	Galloping Goose	10:00am - 11:00am	Clinic: Fire and RR - Bruce Evans (60 minutes)		
below	11:30am	Lunch				•
	11:30am - 4:00pm	Layout Tours				
	6:00pm	Dinner			Non-Judged Entry Pickup 5:00pm -	6:00pm
			6:00pm - 6:45pm	Clinic: Western Pacific - Landon Wilkey (45		
			7:00pm - 7:45pm	Clinic: Laying Track - Jim Wanlass (45 minutes)	Closed for NMRA Judging 6:00pm - 9:00pm	
			8:00pm - 8:45pm	2026 Cheyenne Convention Introduction		
			9:00pm - 10:00pm		Judged Entry Pickup 9:00pm - 10:	00pm
OURIDAY MAY 40		1071117170	TIME			
SUNDAY MAY 18	TIME	ACTIVITIES	9:00am - 9:45am	ANIMAS		
			10:00am - 9:45am	Awards Presentation - Gary Myers (45 minutes)  Clinic: Weathering - Gary Myers (45 minutes)		
				Clinic: Weathering - Gary Myers (45 minutes)  Clinic: Durango RR - George Niederauer (60 minutes)		
			11.00aiii - Nooii	Jimile. Durango KK - George Mederader (60 minutes		

- Details for Saturday, May 17 Offsite Schedule:
  Lunch is scheduled at 11:30am to accommodate clinic attendance, the Galloping Goose, and layout tours.

  Attendees signed up for the Galloping Goose depart at 10:00am. All others can attend "Fire and RR" clinic from 10:00am 11:00am in the Animas Room.

  Those attending the "Fire and RR" clinic can begin layout tours after lunch.
- Galloping Goose riders returning at Noon eat lunch and begin their layout tours at 1:00pm.